Design och sommarkurser

Jag är egentligen ingen rosa människa, men det fick bli den designen ändå när jag tröttnade på mina försök att göra något eget. Jag lyckas ju inte. Kanske inte borde ha hoppat av den där sommarkursen i webdesign som jag började på för några år sedan, eller för den delen programmet i Skövde (språk och multimedier). Jag kanske kunde haft nytta av dem – till att designa min blogg. Har faktiskt boken från sommarkursen kvar högt där uppe på bokhyllan, har knappt öppnat den och jag fattar ändå ingenting. Funderade på att sälja den på Ebay eller nåt.

På tal om sommarkurser, förresten, så fick jag ett brev från Växjö universitet idag. De erbjöd mig att läsa en 5-poängs sommarkurs i färöiska i sommar. Det är en gästlärare från Färöarnas universitet som håller i den, står det. Åh vad lockande det låter! Förutom att jag fortfarande gärna hade velat läsa sommarkursen i japanska som jag tänkt läsa varje sommar de senaste tre åren eller så. Vad kul det hade varit. Fast med de oregelbundna tiderna på jobbet vet jag inte om det går. Men oh.. så kul.

Om du söker efter resor ska du kolla in denna bloggen.