En status

I måndags fick jag jobba extra på mitt sommarjobb det var skoj att de ringde in en..
sen på tisdagen var jag åter igen på min praktikplats jag trivs jättebra där . De är så trevliga de som jobbar där så det var skoj att komma tillbaka..

Och nu är skörden igång också Stefan kommer och lägger sig sent på kvällarna nästan mitt i natten typ så där en runt två tiden ungefär sen upp kl 6 igen. så han sover inte många timmar direkt men tycker det har gått bra med skörden och så..

De verkar rätt nöjda med inte mycket som krånglar heller de har gjort hälften ungefär nu så det är väl drygt en vecka kvar av tröskningen om det inte regnar.

Det har inte blivit många bilder i skörden nu för jag har ingen kamera . men vill ha en ny. önskar mig en ny när jag fyller år.

Ringde och kollade på lönekontoret vad jag skulle få i lön och det blev rätt bra lön för 6 dagar tycker jag.. sen nästa månad borde jag få ännu bättre då jag har jobbat 11 dagar med helg och kväll.

Jag är ledig idag men i morgon jobbar jag på praktiken mellan 7- 13 sen ledig hela helgen..

och på måndag börjar Philip skolan igen de tycker han ska bli skoj.. träffa sina kompisar igen och så kommer man in i sina rutiner igen det ska bli rätt skönt faktiskt..

Annars händer det inte så mycket direkt..

dagarna rullar på det är det vanliga plocket man har här hemma.. som man aldrig kommer i från
idag när jag är ledig har jag tänkt att försöka komma i gång och städa
men det går så himla segt ska se om orken kommer igång snart och kraften..
nä nu ska jag försöka komma i gång och greja eller vad det nu blir

ha en bra dag kramen