Min mus gick sönder och så fick jag en Kenta-look-a-like på köpet

Det var min mus som hade gått sönder! Nu funkar det precis som vanligt.
Jag köpte den på bilden. Ganska skön att hålla i och mycket ”snabbare” än min förra.
Inte farligt dyr heller: 99 kr på gubbdagiset Clas Ohlsson.

När jag väntade på bussen stod där två män, typ 50 år och den ena berättade om utsiktet från häktet som ligger mittemot. Så stod det en bil på gatan där en annan man som skulle sätta in massa massa öl i bagaget. han tappade alla och det sprutade öl överallt. Den ena mannen sprang dit och skulle ”hjälpa”. Haha, han kom tillbaka med två öl, vilket dom kanske inte behövde då båda två redan luktade som ett helt systembolag. Men iaf,, jag kunde verkligen inte låta bli att dra på smilbanden, det såg så roligt ut och faktiskt ganska charmigt!
Vi skulle med samma buss och ofcourse började dom pratade med mig. Jag drar mig till annorlunda folk. Har alltid gjort.. Kan inte fatta varför. Haha , är väl för att jag inte dömer eller nåt.
Iaf, han som babbla på mest var verkligen en riktigt Kenta-look-a-like. De var verkligen såå lika!  Nu vet jag vilken adress han bor på, hur gammal hans dotter är och att han har vart hårdrockare sen han föddes. Osv  haha.

Det är alltså i sin vanliga ordning då!