Oväntat besök! :D

Hihi, Igår blev de lite oväntade besök, först kom Elvira förbi och försökte hjälpa mig med att få igång dvdn men utan lyckat resultat, när hon sen körde iväg så ringde jag Addo och då sa han att jag vart tvungen att klicka på AVknappen på dosan, hahahahha och då funkade det! Så jag ringde Therese och planerade Onsdagens festligheter på AllStar, och sen kom hon förbi och så satt vi och tittade på SATC till typ halv tre 🙂 Hehehe, skönt att ha en kompis som bara bor en 4minuters promenad bort =)
Själv så fastnade jag och somnade framför ett avsnitt i soffan klockan fem, vaknade dock halv sex och la mig i sängen och dog =) Hehehe 🙂

Idag vaknade man av smsterror, hade typ sjuhundramiljoners sms i telefon, hahaha! Kände bara BLÄ, svarade på dom viktiga och satte mig med lite frukt och meckade igång mera avsnitt av SATC 🙂 Är nu på avsnittet då Carrie berättar för Aidan att hon vart otrogen med Big! 🙁

Men nu ska jag bli förtrollad av Manhattans magi på Upper East Side med mina vänner Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte 🙂