Överlevare

Idag har jag överlevt  ett missat personalmöte, en tokhård, irriterad arbetsdag, ett tokhårt spinningpass (tycker spinning är skittråkigt…!) och en besvikelse.
En person har gjort mig besviken. Han har lyckats göra det enda som jag från början bad honom att inte göra. Hur tänker man då? Varför gör man så? När man vet vad min rädsla och osäkerhet är. Varför ger man sig då på den ömma punkten som man vet kommer orsaka  mig smärta och förvirrade funderingar? Varför? När det var det enda jag bad honom undvika…..

Men vet ni. Jag mår ganska bra ändå. Kan le och tycka att det är skönt att det är helg snart. Jag kan inte riktigt säga vad det beror på. Kanske var det för att jag fick svettas ut alla onda tankar under träningspasset. Trots att spinning för mig är konstig träning. Jag menar sitta på en cykel som inte kommer nån vart…?? Hallå? Men det är det som mitt onda ben klarar av just nu och trots att jag var nervös för att det skulle göra ont, så gick det bra. Tror jag. Peppar, peppar…..! Hur som helst var det så skönt att bli helt slut och få drypa av svett igen. Kanske var det det som hjälpte.

Kanske var det något annat som gör mig glad. Någon annan…..Jag har många måbramänniskor omkring mig och jag ska lägga min energi på dem som lägger energi på mig.