Ryggen, fuck it

Ok jag måste ju gnälla så klart. Jag har ont i ryggen efter på tok för många nätter på en soffa och jag bor i en sån jävla kall lägenhet. Sitter här som en vikingbeduin.

Talade med Fru som berättade om livet i Tumba. Suhskan skvallrade om hemliga dietmejl från Fru P. Jasså, så dem går bakom ryggen på mig via Fbook. Nej snart säger jag åt alla att Hnke är min nya bästiskollega. Jag skulle aldrig gå bakom ryggen med diettips.

Stackars Furan fick jobba både igår, idag och imorgon. Låter ju inte bra. Jag var inne en sväng på engelskan och fattade inte varför det inte fanns några ingresser som vi la in. Äh skit i det nu.

Talade med Kusin C precis. Efter att ha landat i Amsterdam så var hon upptagen med smink och iphone så hon råkade ta någon annans väska. Så nu sitter hon med väska fylld av herrkalsonger och slipsar. Bara att släpa tebax imorgon. Förhoppningsvis har hennes egen väska förvarats kallt för den innehåller både svamp och prinskorv.